Jeugd Teams

 

Bij polisport hebben we 2 jeugdteams. De Leeftijden verschillen van 14 t/m 18 jaar. Hierbij vind u een klein overzicht van de teams.

 

Jeugd CMV

Cool Moves Volley (CMV) is speciaal voor kids van 6 jaar tot en met 12 jaar. Via verschillende niveaus leer je, op een leuke manier, stapsgewijs volleyballen.

Cool Moves Volley kent veel 'coole moves': service, pass, set-up, smash, blok en duik. Je doet elke keer iets anders en met je team probeer je te scoren. Binnen Cool Moves Volley zijn er zes niveaus, waardoor je op je eigen niveau kunt leren smashen, duiken, serveren en blokken.

Ga naar de pagina van de CMV jeugd

Jeugd C

Jeugd C is bedoeld voor kinderen van 12 tot 14 jaar. Op dit niveau is het belangrijkste om te leren om samen te spelen in een team van zes! Daarnaast wordt er natuurlijk nog steeds gewerkt aan je techniek, snelheid en conditie.

Ga naar de pagina van de C jeugd

Jeugd B

Jeugd B is bedoeld voor kinderen van 14 tot 16 jaar. Op dit niveau leer je met name hoe je met je team een systeem speelt (eventueel met libero). Daarnaast wordt er natuurlijk nog steeds gewerkt aan je techniek, snelheid en conditie. Voor de B-jeugd worden gewoon de spelregels van de senioren gebruikt. 

Ga naar de pagina van de B jeugd

Jeugd A

Jeugd A is bedoeld voor kinderen van 16 tot 18 jaar. Op dit niveau leer je met name hoe je met je team een systeem speelt (eventueel met libero). Daarnaast wordt er natuurlijk nog steeds gewerkt aan je techniek, snelheid en conditie. Voor de A-jeugd worden gewoon de spelregels van de senioren gebruikt. 

Ga naar de pagina van de A jeugd