Welkom bij Polisport Volleybal!

 

Wij heten u van harte welkom op deze website om kennis te maken met onze leuke, gezellige en vooral sportieve vereniging! Op deze website vindt u informatie over onze teams, ons bestuur, onze sponsoren en verschillende prakische zaken. Uiteraard kunt u contact opnemen met een van onze bestuursleden. De contactgegevens kunt u hier vinden.

Wilt u een keer komen kijken bij één van onze trainingen? Of bent u zelf sportief genoeg om gelijk mee te doen? Bij Polisport kan dit allemaal! Wij bieden iedereen 3 gratis trainingen aan en iedereen kan zo instappen op een training van zijn of haar leeftijdsklasse en niveau. Het trainingsschema met de tijden kunt u hier vinden.

Al onze trainingen worden gegeven in Sportzaal Waldervaart. Dit geldt ook voor de thuiswedstrijden van de Nevobo-competitie. Het adres van de sportzaal kunt u vinden op de contactpagina.

Indien u zich meteen aan wilt melden, wat uiteraard ook mogelijk is, klik dan hier.


Geslaagde Sinterklaasactie!

De sinterklaasactie dit jaar was weer een groot succes. We hebben een mooi bedrag opgehaald voor onze vereniging, waarmee we weer een hoop mooie dingen kunnen doen voor onze leden!

We hebben sinterklaasactie opgezet in samenwerking met de Backery in Schagen. Wij willen de Backery enorm bedanken voor de prettige samenwerking!

Neem eens een kijkje bij de Backery voor nog meer verschillende lekkere producten!

Een van de producten van de sinterklaasactieDe Backery

 


Trainingen en wedstrijden stilgelegd

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen zijn vanaf zondag 28-11-2021 de trainingen en wedstrijden stilgelegd. Er wordt door het bestuur gekeken naar alternatieve mogelijkheden voor trainingen, hierover volgt nog bericht.