Sponsorpakketten

 

Hieronder staan onze sponsorpakketten. U kunt voor een van deze pakketten kiezen, maar een combinatie van de pakketten is ook mogelijk.


 

Pakket 1
Een donatie van minimaal €50,- omdat u de club een warm hart toedraagt, maar u geen direct belang ziet in sponsoring van Polisport Volleybal. Wij zijn u zeer erkentelijk voor uw donateurschap ; u – of uw bedrijf – wordt dan ook opgenomen in onze ‘Club van 50’. U – of uw bedrijf – krijgt een seizoen lang een eervolle vermelding op onze website. 

 
Pakket 2
Een donatie van 2 volleyballen à €35,- per stuk. We gebruiken veel volleyballen per seizoen voor zowel trainingen als wedstrijden. Uw bedrijf wordt opgenomen op onze website onder het kopje ‘sponsoren’. 


Pakket 3 
Onze ‘bootsponsor’ worden. U – of uw bedrijf – sponsort dan voor €37,- de overtocht van een van onze teams wanneer zij op Texel moeten spelen. Hiervoor krijgt u een naamsvermelding op onze website voor een heel seizoen.  


Pakket 4
Sponsoring van inloopshirts met uw bedrijfsnaam à €150,- per team. Hiervoor krijgt u een naamsvermelding op onze website en uw logo komt op onze digitale sponsorpagina. 

 

Pakket 5
Sponsors kunnen hun logo op onze website laten plaatsen. Uw logo wordt verwerkt in de slider op de homepage. Ook komt uw logo samen met uw contactgegevens onder het kopje ‘sponsoren’ te staan. De kosten voor een banner op de website bedragen €75,- per seizoen.

 

Pakket 6
Het 'adopteren' van een team van Polisport Volleybal. Dat kan door de spelers/sters te voorzien van wedstrijdshirts en/of trainingspakken. Daarbij gaan we uit van een minimale periode van 3 jaar, op contractbasis. De kosten van het eerste jaar behelzen de kosten van de wedstrijdshirts en/of trainingspakken en voor de 2 volgende jaren een financiële bijdrage.  Na 3 jaar volgt een evaluatie.