Welkom bij Polisport Volleybal!

 

Wij heten u van harte welkom op deze website om kennis te maken met onze leuke, gezellige en vooral sportieve vereniging! Op deze website vindt u informatie over onze teams, ons bestuur, onze sponsoren en verschillende prakische zaken. Uiteraard kunt u contact opnemen met een van onze bestuursleden. De contactgegevens kunt u hier vinden.

Wilt u een keer komen kijken bij één van onze trainingen? Of bent u zelf sportief genoeg om gelijk mee te doen? Bij Polisport kan dit allemaal! Wij bieden iedereen 3 gratis trainingen aan en iedereen kan zo instappen op een training van zijn of haar leeftijdsklasse en niveau. Het trainingsschema met de tijden kunt u hier vinden.

Al onze trainingen worden gegeven in Sportzaal Waldervaart. Dit geldt ook voor de thuiswedstrijden van de Nevobo-competitie. Het adres van de sportzaal kunt u vinden op de contactpagina.


Wilt u een kleine impressie van onze vereniging krijgen, neem dan gerust een kijkje in ons fotoalbum, of bekijk onderstaand filmpje:Indien u zich meteen aan wilt melden, wat uiteraard ook mogelijk is, klik dan hier.


Competitie en trainingen stilgelegd!

Vanaf 14-10 zijn de competitie en trainingen stilgelegd. Dit in verband met de aangescherpte coronamaatregelen. 
De traingen en wedstrijden van alle spelers boven de 18 jaar zijn volledig stil gelegd. Wij hopen dat deze snel weer van start kunnen.

Bij de spelers onder de 18 jaar is alleen de competitie stil gelegd. Er mag nog wel getraint worden door deze groep. De trainingen voor onze jeugd A, B en C teams gaat nog wel door.


Draaiboek thuiswedstrijden 

Vanaf 14-9 kunt u onder het kopje Corona ons draaiboek vinden waar in te vinden is hoe wij tijdens de wedstrijden handelen.