Welkom bij Polisport Volleybal!

 

Wij heten u van harte welkom op deze website om kennis te maken met onze leuke, gezellige en vooral sportieve vereniging! Op deze website vindt u informatie over onze teams, ons bestuur, onze sponsoren en verschillende prakische zaken. Uiteraard kunt u contact opnemen met een van onze bestuursleden. De contactgegevens kunt u hier vinden.

Wilt u een keer komen kijken bij één van onze trainingen? Of bent u zelf sportief genoeg om gelijk mee te doen? Bij Polisport kan dit allemaal! Wij bieden iedereen 3 gratis trainingen aan en iedereen kan zo instappen op een training van zijn of haar leeftijdsklasse en niveau. Het trainingsschema met de tijden kunt u hier vinden.

Al onze trainingen worden gegeven in Sportzaal Waldervaart. Dit geldt ook voor de thuiswedstrijden van de Nevobo-competitie. Het adres van de sportzaal kunt u vinden op de contactpagina.

Indien u zich meteen aan wilt melden, wat uiteraard ook mogelijk is, klik dan hier.

Corona

Hoe er binnen Polisport Volleybal omgegaan wordt met de coronaregels, kunt u vinden op de pagina coronamaatregelen.


Wilt u een kleine impressie van onze vereniging krijgen, neem dan gerust een kijkje in ons fotoalbum, of bekijk onderstaand filmpje:


Ledenshop Sport 2000 Bouwes Schagen beschikbaar voor leden!

Door op onderstaande afbeelding te klikken kan je als Polisport lid bij Sport 2000 Bouwes Schagen de Polisport clubcollectie kopen. Denk hierbij aan kleding en tassen. Ook kunnen andere items bij Sport 2000 Bouwes Schagen met korting aangeschaft worden.

Polisport ledenshop